Доставки всеки ден от 9:00 до 23:00 ч. Цена за доставка 5 лв. и безплатна доставка при поръчки над 50 лв. за гр. Варна Цена за доставка 10 лв. или безплатна доставка при поръчки над 150 лв. за населени места над 30 км от гр. Варна

Категории
Close

Parkmart - Премиум Онлайн Супермаркетът на Варна

Parkmart супермаркет вече е близо до вас! Не, не сме открили нов хранителен магазин във вашия квартал. Направихме нещо по-добро: отворихме онлайн магазин за хранителни продукти и стоки за дома. Така Parkmart е близо до вас, до дома или до офиса, в която и част на Варна да се намирате. Доставяме до всяка точка на града, в удобен за вас час!

top banner icon

Безплатна доставка над 50 лв.

top banner icon

Избор на час за доставка

top banner icon

Еко доставка без вредни емисии

Какво ще откриете при нас

В Parkmart онлайн супермаркет ще намерите същите качествени продукти, които ви предлагаме и във физическите магазини. Свежите плодове и зеленчуци, винаги пресни месо, риба, морски дарове, фермерските продукти, деликатеси от цял свят. Ако търсите онлайн био магазин, разгледайте огромния избор от био продукти, диетичните храни без захар, без лактоза и без глутен. Можете да поръчвате и от нашите партньори - Парми, Берьозка, Street Chefs, Creme, прясно приготвените ястия от Fish park и великолепно суши от Суши корнър. Очаква ви и познатата селекция от над 800 вина, марков алкохол и крафт бира.

Защо онлайн супермаркет?

Ние от Parkmart знаем, че обичате да пазарувате в нашите магазини, защото са просторни, стилни, добре подредени и заредени. Винаги сте добре дошли! Но знаем също, че забързаният ритъм на служебните и личните ни ангажименти често ни изправя пред предизвикателството да вместим всичко, което трябва и искаме, в 24 часа. Уникалната 2020 г. даде допълнителен тласък на необходимостта от онлайн пазаруване, дори на стоки от първа необходимост като хранителни продукти. Варна, като водещ български град, пълен с активни и модерни хора, търсещи добро качество на живот, заслужаваше своя премиум онлайн супермаркет. И ние го създадохме.

bottom banner icon

Без маска и без опашки на касата

bottom banner icon

Без трафик и търсене на паркинг

bottom banner icon

Без тежки торби и прехвърляне на покупки

Как да пазарувам хранителни стоки онлайн от Parkmart?

Всички 15000 продукти в нашия онлайн магазин са разделени в категории и подкатегории, за да ги откривате бързо и лесно. Подредете любимите си продукти в удобни списъци и така пазаруването наистина ще ви отнема 10-15 минути. Ако имате профил или ползвате мобилното приложение, приключването на поръчката става с няколко клика. Не забравяйте да добавите и специалните си изисквания, например да смелим месото или да сготвим рибата.

Заплащането на продуктите е възможно с наложен платеж, с карта или в брой. Онлайн плащанията ви осигуряват безопасна безконтактна доставка и ви дават възможност да поръчвате хранителни продукти за ваши близки във Варна, дори да сте в друг град или в чужбина.

Доставяме вашите продукти всеки ден от 9:00 до 23:00 ч., като поръчки за същия ден приемаме до 21 ч. Цената за доставка е 5 лв., а за покупки над 50 лв. е безплатна. Поръчки, направени след 21:00 ч., доставяме на следващия ден, в избран от вас час.

Защо да пазарувам хранителни продукти онлайн?

Онлайн пазаруването на хранителни стоки носи редица предимства в забързаното градско ежедневие. А ние от Parkmart обичаме да правим живота на нашите клиенти по-хубав. И тъй като предлагаме премиум продукти, нямаше как да не предложим и премиум услуга - доставка на продуктите до дома, в удобен за клиента час. По този начин вие можете да:

  • пазарувате във време, удобно за вас, независимо къде се намирате;
  • избегнете трафика, паркирането и струпването на хора в пиковите часове;
  • не се тревожите за теглото или съхранението на покупките - ние ги опаковаме и доставяме точно пред вратата ви в удобен час;
  • се възползвате от напълно безконтактна доставка, ако платите онлайн;
  • изпратите продукти на свои близки, без да се налага те да заплащат за тях. Дори и от чужбина.

Онлайн пазаруване и доставка на продукти - улеснение за всички

Семейства (женени с деца)

Време за седмичния пазар? Ние сме насреща! Напълнете торбите с всичко необходимо - свежо и зелено, вкусни деликатеси, всичко за децата, котката, банята… Поръчайте онлайн и отделете време за приятните неща.

Ние пристигаме с покупките след малко.

 Онлайн пазаруването на хранителни стоки е удобство за семейства

Забързани необвързани

Не остана време за пазар? Забравихте нещо? Току що поканихте гости за довечера? В Parkmart ще намерите всичко за хапване набързо, за кулинарни приключения или уютна вечер с приятели. От зеленчуците до салфетките. Качеството е гарантирано, а изборът - огромен.

Поръчайте онлайн всичко и изберете кога да сме при вас.

 card-image

Достолепни пълнолетни (60+)

Да пазарувате онлайн е лесно и удобно. Имате цялото време на света да разглеждате и избирате, да прочетете описанието на продуктите, да добавяте и премахвате неща от кошницата.

Ще доставим торбите пред вратата, когато е удобно за вас.

 card-image

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.