Доставки всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Цена за доставка 5 лв. Безплатна доставка при поръчки над 50 лв.

Категории
Росиди Енофил Вино Розе 750мл бр.

Росиди Енофил Вино Розе 750мл

Продуктов код: 049306
14,99 лв. за бр.

6 налични

-
+
бр.
Добави в списък
Добави в списък

ЛОЗЯ: Лозето е разположено на хълмове в района на село Николаево, Източно-тракийска долина, България.
В подножието на Стара планина на 300 м надморска височина гроздето се възползва от хладния въздушен поток и добрата амплитуда на температурата между деня и нощта през сезона на зреене. Почвата под е предимно глина, примесена с чакъл и варовик.
ВИНАРНА: Обезкостените и леко смачкани, плодовете се мацерират за 2 часа в затворена мембранна преса и след това внимателно се притискат.
Алкохолната ферментация се осъществява в резервоари от неръждаема стомана с контролирана температура. Виното отлежава върху утайката в продължение на 6 месеца, придобивайки характер и оформяща структура.
ЗА ВИНОТО: Виното очарова с жив розов цвят и оттенъци на сьомга. Атрактивни аромати на пресни червени череши, ягоди, бяла праскова. Освежаващо и елегантно вино, със средно тяло и аромати на червени и бели плодове, кремообразно докосване и вкусно сочно покритие.

Регистрирай се,

създай твоят нов акаунт

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да завършим поръчката Ви, за да Ви помогнем да използвате сайта ни по най-добрия начин за Вас и по други причини описани в нашата политика на поверителност.

Забравих си паролата

Изгубена парола? Въведете Вашето потребителско име или имейл адрес. Ще получите на имейла препратка за възстановяване на паролата.